Våre tjenester

Totalenterprise

Vi kan ta ansvar for totalenterprise og levere komplette bygg.

HÅNDTVERK

Kontakt oss for enkeltoppdrag innen tilbygg, ombygg eller renovering.

GRUNNarbeid

Trenger du bistand til forarbeid som oppmåling og grunnarbeid hjelper vi deg.

rådgivning

Vi kan bistå som en veilende hånd for å gjøre ditt prosjekt en realitet.

Totalenterprise med lang erfaring

Som totalenterprise kan vi stå anvarlig og sørge for at ditt byggeprosjekt blir realisert og står til forventningene. Med fagkompetanse og lang fartstid i bransjen gjør vi alt fra tømring, fasadearbeid, muring/betong og stålkonstruksjon til befaring, prosjektering og etterkontroll. Om det gjelder nytt byggeprosjekt, ombygging eller rehabilitering og restaurering, har vi det riktige teamet og kompetansen for å sikre optimal gjennomføring.

Som totalentreprenør i Bergen skal vi være med å heve standarden og sette et godt forbilde gjennom åpenhet, ærlighet og lidenskap for det vi leverer.

Både nybygg og ombygging

Vi utfører nybygg og ombygging i både total- og hovedenterprise. Vi tar også mindre tømreroppdrag som tilbygg, ombygg og rehabilitering. 7 Fjell Entreprenør bistår deg i både små og store oppdrag enten du er bedrift eller privatperson. 

Våre prosjektledere jobber kontinuerlig for å finne de beste løsningene for byggeprosjektene og arbeider derfor i tett dialog med håndverkerene våre, utbygger, arkitekt, sluttbruker og eventuelle andre parter i prosessen. Dette gjør at vi kan utforme – nye, bedre og smartere – måter å arbeide på.

Fagfolk som brenner for godt håndtverk

Gode kommunikasjonsevner, ærlighet og tillitt er grobunnen for et vellykket samarbeid. Våre fagfolk søker aktivt etter å finne nye og bedre løsninger.

Erfarne prosjektledere

Våre prosjektledere har lang erfaring som sikrer effektiv delegering, tett oppfølging og høy kvalitet på utført arbeid.

Kostnadsfokus og resultatorientert

Vi ser det store bildet og setter din lønnsomhet og verdi i fokus. Det er viktig for oss at budsjett holdes i sjakk.

BESTILLE BEFARING?

Ønsker du konsultasjon av ditt byggeprosjekt i Bergen? Sett opp en gratis konsultasjon for å gjennomgå dine visjoner, mål og utfordringer. 

Ta kontakt for en hyggelig fagprat - vi finner løsningene

Fyll ut kontaktskjemaet under så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.

Close Menu