bli kjent med 7fjell

OM SELSKAPET

Vi har i dag en dyktig og erfaren stab på 7 ansatte, innbefattet 2 egne tømrere. Helt siden etableringen har vi lagt sterk vekt på å bygge gode og langsiktige relasjoner med våre kunder. Med fagkompetanse, effektivitet og lojalitet som grunnpilarer, ønsker vi å være en solid og kvalitetsmessig foregangsbedrift for våre kunder – både i privat og offentlig sektor.

Vi har moderne og lett tilgjengelige kontorer på Åsane Storsenter.

byggeprosjekt totalentreprenør Bergen 7fjell Entreprenør
Play Video

VÅR HISTORIE

7Fjell Entreprenør AS ble etablert i 2013, og startet vårt første byggeprosjekt «Knarvik Kirke» i 2014. Kirken har virkelig blitt et praktbygg for Knarvikregionen.

Siden 2013 har vi utført en rekke prosjekter som vi er stolte av å ha på vår referanseliste. Nytt Vinmonopol hos Åsane Storsenter, nye fengselsceller for Bergen Fengsel/Statsbygg, to store ombyggingsprosjekter på Liamyrane for å nevne noe.

Sentral Godkjenning Rød

Beviser at 7Fjell har kompetanse, erfaring og systemer som er tilpasset vår aktivitet i byggenæringen.

Grønt Punkt Norge

Sikrer og administrerer finansiering av returordningene for plast-, metall-, og glassemballasje, emballasjekartong, drikkekartong og bølgepapp.

StartBANK

Kjøperbedrifter innen bygg- og anleggsnæringen kan inngå abonnementsavtale om bruk av StartBANK kvalifikasjonsordning.

HMS i fokus

Vi følger strenge rutiner for HMS og har dette som et kontinuerlig fokusområde.

Vi er med å bygger lokalsamfunnet

7Fjell Entreprenør har bidratt til skoler, kirker, butikker, hoteller og mye annet i Bergen og omeng. Det er spennende å være med å løfte en by som bevarer det gamle og kjære, samtidig som ny og moderne. Vi tror på lokalsamfunnet og bergenseren!

Ta kontakt for en hyggelig fagbrat.

Close Menu